Як вибрати нічну сорочку за забарвленням і типом фігури

yak-vibrati-nichnu-sorochku-za-zabarvlennyam-i-tipom-figuriДеякі люди вважають за краще вибирати піжаму під колір постільної білизни. Це виглядає стильно, але не завжди зручно. Особливо якщо у вашій шафі є комплекти постільної білизни різного відтінку. Тому нехай піжама радує око і дарує настрій вам та іншим членам сім’ї.

Класична піжама має вертикальну смужку. Але сьогодні такі моделі зустрічаються все рідше. Найчастіше в магазинах жіночих піжам Cornette http://cornette.com.ua/dlja-zihnok/pizhami02/ можна зустріти комплекти пастельних відтінків з нейтральним малюнком. Один з найпопулярніших принтів — сплячі ведмедики, зірки і місяці. Вони прекрасно заспокоюють і радують око. Психологи стверджують, що відтінок одягу впливає на наш настрій. Блакитні і зелені піжами викликають заспокоєння. Рожеві надають нотку романтичності. А чорні, всупереч своїй популярності, можуть навести в депресію. Одяг білого кольору, навпаки, подарує вам спокій.

Незважаючи на те, що піжама призначена для сну, жінки часто використовують її як домашній одяг. Так приємно суботнім або недільним ранком стати з ліжка і не поспішаючи приготувати сніданок. Випити чашку ароматної кави, сидячи на балконі. Якщо ви плануєте носити піжаму в будинку, вибирайте одяг яскравого забарвлення з незвичайним принтом. Він підніме настрій і зарядить вас бадьорістю. Такий одяг приверне увагу сусідів чоловічої статі і можливо, хтось із них наважиться побажати вам доброго ранку.

Як вибрати нічну сорочку за типом фігури

Піжама, як і будь-який одяг, допоможе приховати недоліки фігури. Просто виберіть відповідну саме вам модель. Повним жінкам варто зупинити свій вибір на піжамах і нічних сорочках вільного крою. Вони повинні бути темного відтінку (синій, бордовий і ін.). Для принта вибирайте класичну вертикальну смужку. Якщо ви страждаєте від зайвої ваги, то уникайте широких футболок з шортами-бермудами. Такий нічний костюм лише підкреслить зайві кілограми.

Худеньким дівчатам можна вибирати комплекти, які складаються з коротеньких шортиків і топів на бретельках. Взимку переходьте на класичні піжами з атласу. Вони можуть бути однотонними або з великим принтом (квіти, геометричні фігури, мультяшні герої).

Отже, ідеальна піжама повинні бути вільного крою і, по можливості, спокійного забарвлення. Але найголовніше — вона повинна подобатися саме вам. Вибрати відповідний одяг для сну і відпочинку ви можете в нашому магазині Cornette.com.ua.

Запись опубликована в рубрике Полезно. Добавьте в закладки постоянную ссылку.