«Valeo&V» — виробник трикотажу для дітей і дорослих — знайомить з 4 важливими характеристиками трикотажної тканини

Трикотажні тканини завжди користувалися попитом. Вони дуже міцні, гігієнічні, мають приємний зовнішній вигляд, ідеально підходять для шиття.

Полотно є легко розтяжним матеріалом, в якому нитки мають непросте плетіння. Головним елементом трикотажу є петля, яка створена з простягання і остови. Готова тканина складається з петельних рядів і стовпчиків.

Перші розташовані горизонтально, а другі — вертикально. Крім базових компонентів плетіння, також можуть бути задіяні і додаткові елементи. Даний матеріал досить багатогранний, тому є багато різних класифікацій цього полотна.

Розподіл трикотажу на групи проводиться в залежності від наступних параметрів: склад, переплетення, структура, спосіб обробки.

Крім цього, натуральний бавовняний трикотаж — ідеальний матеріал для дітей. Така тканина абсолютно нешкідлива, вона дуже ніжна і м’яка, буде пестити шкіру малюка. Підібравши речі з віскози, кулірка, інтерлока або рибана, ви забезпечите дитині необхідний комфорт на цілий рік.

Що потрібно знати про трикотажну тканину

  • Віскоза. Матеріал, що отримується з целюлози, по міцності наближається до бавовни. Переваги цього трикотажу в його м’якості і приємності для тіла. Віскозні тканини можуть виготовлятися під бавовну, шовк, льон або шерсть. Це дуже гарний матеріал, який може мати безліч різних забарвлень і приємний блиск. Речі з неї потрібно прати в машинці при делікатному режимі або вручну, бо вона дуже вибаглива. Не можна викручувати і віджимати їх — волога віскоза може сильно витягуватися.

  • Кулірка. Це тонке і дуже поширене бавовняне полотно. Завдяки дивній легкості цієї тканини, з неї виходить чудовій літній і домашній одяг. У поєднанні з лайкрою кулірка утворює еластичну тканину, що ідеально підходить для виготовлення нижньої білизни.

  • Інтерлок. Дивно ніжний і приємний для тіла матеріал, створений з бавовни. Одяг для домашнього носіння і нижня білизна з нього не затруднюють рухів і створюють комфортну температуру. Ідеальне рішення для людей, що мають чутливу шкіру і які страждають на алергію.

  • Рибана. В основі цього трикотажу також лежить бавовна. Тканина має однакову виворітну і лицьову сторони, застосовується для пошиття кофт і верхнього одягу, оздоблення комірів, рукавів, манжетів.

Valeotrikotage — це виробник трикотажу для дітей і дорослих, який є дуже популярним та надійним, оскільки працює майже 22 роки, протягом яких радує людей гарним, надійним і практичним одягом, від якого всі у захваті.

Великий вибір різних виробів для кожного, щоб кожен ваш день був наділений комфортом та гарними думками від носіння улюблених речей.

Запись опубликована в рубрике Полезно. Добавьте в закладки постоянную ссылку.